Kleuranalyse: welke kleuren kleding staan u het beste?

Bij Schoonheidssalon Jacolien in Barneveld bent u van harte welkom voor een kleuranalyse.

Bij een kleurenanalyse gaan we kijken welke kleuren het beste bij je passen door het bekijken van jouw unieke combinatie van huid, haar en ogen. Het heeft te maken met de ondertonen in je eigen natuurlijke kleuren en zijn belangrijk in je kleding. Na een kleuranalyse weten we welk kleurtype jij bent. En welke kleurtonen in kleding en make-up dus jouw natuurlijke schoonheid benadrukken.

Een kleuranlyse duurt ongeveer 75 minuten voor €89,- Je krijgt kleurenadvies, make-up advies en een gepersonaliseerde kleurenkaart t.w.v. €10,- die je mee kunt nemen tijdens het shoppen! Ook is het mogelijk om er een kleuren boekje met 36 stoffen aan te schaffen voor €39,75, geheel passend in jouw kleurenprofiel.

Kleuranalyse afspraak maken

Een afspraak voor een behandeling maken kan telefonisch via het nummer 06-11600066 of via een email naar info@schoonheidssalonjacolien.nl.

Volg mij voor leuke acties via Facebook en Instagram.

Ontdek je ware kleurenpalet met een kleurenanalyse en versterk je stijl en zelfvertrouwen

Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige kleuren je er stralend en levendig uit laten zien, terwijl andere je er vermoeid of flets laten uitzien? Het antwoord kan liggen in je persoonlijke kleurenpalet en het seizoen dat het beste bij jou past. Een kleurenanalyse is dé manier om je ware kleuren te ontdekken en je stijl naar een hoger niveau te tillen.

Een kleurenanalyse is veel meer dan alleen maar kijken welke kleuren er goed bij je passen. Het gaat om het begrijpen van je natuurlijke kleuring - de tint van je huid, je ogen en je haarkleur - en het bepalen welke kleuren het beste in harmonie zijn met deze kenmerken. Dit kan je helpen om:

1. Je natuurlijke schoonheid te verbeteren

De juiste kleuren kunnen je huid laten stralen en je ogen laten opvallen, waardoor je er gezonder en levendiger uitziet.

2. Je zelfvertrouwen te vergroten

Wanneer je weet welke kleuren je het beste staan, voel je je zelfverzekerder in je kledingkeuzes. Je zult merken dat je je beter voelt in de kleren die je draagt.

3. Tijd en geld te besparen

Met een kleurenanalyse vermijd je miskopen en onnodige garderobe-items die je toch niet draagt. Je winkelt gerichter en effectiever.

4. Je persoonlijke stijl te definiëren

Het ontdekken van je seizoentype (lente, zomer, herfst of winter) helpt je bij het vinden van een coherente stijl die bij je past.

5. Je kledingkast te optimaliseren

Door te weten welke kleuren goed bij elkaar passen, kun je je garderobe eenvoudig combineren en meer veelzijdigheid creëren.

Een kleurenanalyse wordt meestal uitgevoerd door een getrainde kleurexpert die naar je huidskleur, oogkleur en haarkleur kijkt en je vervolgens in een bepaald seizoentype plaatst. Elk seizoentype heeft specifieke kleuren die het beste bij de natuurlijke kenmerken van dat type passen.

Dus, waarom zou je nog wachten? Investeer in jezelf en ontdek je ware kleuren met een kleurenanalyse. Het is een leuke en informatieve ervaring die je niet alleen zal helpen bij het kiezen van de juiste kleding, maar ook bij het versterken van je zelfvertrouwen en het definiëren van je persoonlijke stijl. Je zult versteld staan van het verschil dat de juiste kleuren kunnen maken in hoe je eruitziet en je voelt. Bereid je voor om te stralen!

Ervaringen van klanten

"De gezichtsbehandeling was heerlijk ontspannen. Ik kom heel graag bij de salon! Jacolien is professioneel en geeft goed huidadvies. Jacolien heeft mijn huid aanzienlijk verbeterd. De producten van Dr. Baumann, die ik bij haar gekocht heb, helpen hier ook bij."

Anna

"Al meerdere keren genoten van een behandeling. Jacolien heeft alle tijd voor je en geeft goede adviezen. Door de behandelingen en de overstap naar producten van dr. Baumann is de huid in mijn gezicht gaver geworden. Daarnaast is Jacolien vrolijk en geeft zij eerlijk advies. Een aanrader wat mij betreft!"

Laura

"De laatste maanden word ik met meer regelmaat aangesproken dat ik er goed uit zie. Laat ik nou de laatste maanden de producten van Dr Baumann zijn gaan gebruiken. Weer een fijne middag gehad bij Jacolien in de salon."

Jetty

Adres

Van Breugelplantsoen 42
3771 VR Barneveld
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag: 09:30 uur tot 22:00 uur
Dinsdag: 09:30 uur tot 17:00 uur
Woensdag: gesloten
Donderdag: 09:30 uur tot 22:00 uur
Vrijdag: 09:30 uur tot 17:00 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

BEHANDELING BOEKEN