Kleuranalyse: welke kleuren kleding staan u het beste?

Bij Schoonheidssalon Jacolien in Barneveld bent u van harte welkom voor een kleuranalyse.

Bij een kleurenanalyse gaan we kijken welke kleuren het beste bij je passen door het bekijken van jouw unieke combinatie van huid, haar en ogen. Het heeft te maken met de ondertonen in je eigen natuurlijke kleuren en zijn belangrijk in je kleding. Na een kleuranalyse weten we welk kleurtype jij bent. En welke kleurtonen in kleding en make-up dus jouw natuurlijke schoonheid benadrukken.

Een kleuranlyse duurt ongeveer 75 minuten voor €89,- Je krijgt kleurenadvies, make-up advies en een gepersonaliseerde kleurenkaart t.w.v. €10,- die je mee kunt nemen tijdens het shoppen! Ook is het mogelijk om er een kleuren boekje met 36 stoffen aan te schaffen voor €39,75, geheel passend in jouw kleurenprofiel.

Kleuranalyse afspraak maken

Een afspraak voor een behandeling maken kan telefonisch via het nummer 06-11600066 of via een email naar info@schoonheidssalonjacolien.nl.

Volg mij voor leuke acties via Facebook en Instagram.

Ervaringen van klanten

"De gezichtsbehandeling was heerlijk ontspannen. Ik kom heel graag bij de salon! Jacolien is professioneel en geeft goed huidadvies. Jacolien heeft mijn huid aanzienlijk verbeterd. De producten van Dr. Baumann, die ik bij haar gekocht heb, helpen hier ook bij."

Anna

"Al meerdere keren genoten van een behandeling. Jacolien heeft alle tijd voor je en geeft goede adviezen. Door de behandelingen en de overstap naar producten van dr. Baumann is de huid in mijn gezicht gaver geworden. Daarnaast is Jacolien vrolijk en geeft zij eerlijk advies. Een aanrader wat mij betreft!"

Laura

"De laatste maanden word ik met meer regelmaat aangesproken dat ik er goed uit zie. Laat ik nou de laatste maanden de producten van Dr Baumann zijn gaan gebruiken. Weer een fijne middag gehad bij Jacolien in de salon."

Jetty

Adres

Van Breugelplantsoen 42
3771 VR Barneveld
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag: 09:30 uur tot 22:00 uur
Dinsdag: 09:30 uur tot 17:00 uur
Woensdag: gesloten
Donderdag: 09:30 uur tot 22:00 uur
Vrijdag: 09:30 uur tot 17:00 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

BEHANDELING BOEKEN